Post by nasabrelocksi on Feb 24, 2022 13:04:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu neierobežots dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Rush 2022 version ▞▞▞
Forsa spspeele
Rush Arcade swjx
Rush Arcade pxi
Man patika šī spēle jo tā kutināja manus nervus
Gg
Tiešām lieliska spēle. Nav paredzēts cilvēkiem, kuriem nepieciešama viegla spēle. Kad man ir nepieciešams vienkārši izkļūt no zonas, ir patīkami strādāt šeit un strādāt pie dažiem izaicinājumiem. Reklāmas nav invazīvas, un es samaksāju par piemaksu, lai atbalstītu spēles veidotāju pēc tam, kad to spēlēju vairāk nekā nedēļu. Es ceru, ka jūs visi turpināsit paplašināt spēli un atjaunināt dažus izaicinājumus.
Šai spēlei ir jauka ideja un lieliskas iespējas, taču ir divas problēmas, ar kurām es saskāros, kas padara šo spēli kaitinošu. Pirmā problēma ir tā, ka sfēra iet pārāk ātri, lai varētu spēlēt. Otra problēma ir tā, ka bumba var tikt iznīcināta, mainoties pusēm, kurām nav jēgas, jo es nepieskāros smailajām lietām, kuras atrados vidū. Lūdzu, izlabojiet to nākamajā atjauninājumā. Un neatbildiet tikai ar “atvainojos, ka radušās problēmas”.
Lēns, netiek ielādēts pareizi, pārāk daudz reklāmu
Pārāk daudz papildinājumu. Tik aizkavējusies, ka pat nevaru spēlēt spēli. Izņemot to, es domāju, ka tā būtu forša spēle.
tik slikti un smagi samaziniet ātrumu
Lieliski piemērots mērķtiecīgam spēlētājam, sākumā var būt grūti, bet, kad pierodi, tas ir jautri un relaksējoši! Papildinājumi neaptver visu ekrānu, kas man šķiet ļoti noderīgi, grafika, formas un krāsas ir ļoti skaistas. 10/10 ieteiktu lejupielādēt!
tā ir patiešām jautra spēle! es to spēlēju katru dienu, kamēr braucu autobusā uz skolu, tas ir labs garāmgājējs, taču man ir viena problēma ar vizuālajiem attēliem, mana galvenā problēma ir nespēja nolasīt ciparus, kad krāsa kļūst sarkana, zila un lielākā daļa. no neona krāsām. Viens no maniem ieteikumiem ir padarīt ciparus treknākus, lai tos būtu vieglāk lasīt. citādi šī ir diezgan laba tempa spēle, kad runa ir par jaunu celiņu un bumbiņu nopelnīšanu, un izaicinājumi parasti atbilst jūsu prasmju līmenim.
Tik daudz reklāmu, ka es nevaru spēlēt spēli, padara mani traku bet tagad ir tik daudz reklāmu un nepieciešams internets, lai spēlētu spēli, ja mēs izslēdzam internetu, spēle apstājas un dodamies uz sākumlapu, lūdzu, padariet šo lietotni bezsaistē, lūdzu, tas ir pieprasījums 🙏🙏
Tas rada atkarību, bet izveides veids ir nepareizs, manuprāt, soo.it var būt saprātīgi, tad būtu labāk Smash tas ir labāks nekā thiz.
Jautra koncepcija, bet vienkāršota. Un waaaay pārāk daudz reklāmu, pārāk bieži. Atinstalēta pēc divām lietošanas reizēm.
Super lieliska spēle. Izaicinošs. Lieliski vizuālie materiāli. Vienkārša koncepcija, bet ne viegla. Lieliski. Un līdz šim nav nevienas uznirstošās videoreklāmas. Kopējā uzvara.
Rush Arcade fbjo
Spēle ir pārāk ātra. Nevar īsti spēlēt, kad sākat spēli sarežģītā līmenī: "NEIESPĒJAMS". Tas tiešām nav jautri. Man patīk labs un progresīvs izaicinājums, bet šī spēle nav tā. To ir pārāk grūti spēlēt, tas ir ļoti aizkavējies, taču, ja jums patīk laba tehno mūzika, tas nav slikts spēles skaņu celiņš. Vienīgā problēma ir tā, ka mūzika ir vienīgais, kas šajā spēlē ir labs. ATINSTALĒTS.
Tas ir jautri, lai gan man šī spēle kļuva garlaicīgi, bet, ja esmu bezsaistes režīmā, man tā patika
Nav nepieciešams mainīt krāsu
Tā ir patiešām laba spēle, un es biju ļoti satraukts par iespēju iegūt labākas bumbas, bet es sasniedzu 26. vietu un nesaņēmu 25. ranga bumbu, kas ir kaitinoši, tāpēc vai jūs, lūdzu, varētu novērst šo problēmu
Atņem daudz laika, bet kopumā nav īsti jautri
Jā, laba spēle, bet nedaudz grūtāka, un labākais spēlē ir tas, ka nav reklāmu😃😃
ļoti patātiska grafika un krāsu režīms
MĪLU SPĒLE, bet es novēlu, lai jūs palēninātu ātrumu, viss pārējais ir ideāls.
Nav izvēles lēns ātrums, vienkārši spēlējiet tikai ātri ... man nepatīk šī spēle.
Pārāk daudz reklāmu un šīs reklāmas vai vecākiem cilvēkiem
dažās daļās tas sasalst, taču ir labi, ja ir tikai Wi-Fi
Godīgi sakot, tā ir jautra spēle. Man tomēr nepatīk grafika. Ir grūti redzēt, kur atrodas mana bumba, un, lai gan es izbaudu izaicinājumu, ko rada pagrieziena ceļi, nav iespējams redzēt dubultu trīsstūri, kad ceļš pagriežas.
Šī spēle ir tik jautra, ka es to tikko lejupielādēju vakar, un man tā ļoti patīk! Problēma ir tāda, ka dažreiz, kad es pieskaros ekrānam, tā nekustas... bet es joprojām mīlu šo spēli, es esmu burtiski no tās atkarīgs.
Rocket Punch! Teka-teki nit
Man ļoti patīk šī spēle, bet šodien es devos spēlēt, un uz trijstūriem skaitļu vietā bija tikai melnas kastes, it kā cipars būtu cenzēts, tāpēc es pat nevaru zināt, kāds ir mans rezultāts, kamēr es nezaudēju. Es nevēlos atinstalēt spēli, bet man tiešām nepatīk to spēlēt, ja nav norādes par manu rezultātu, kad es spēlēju.
Man tik ļoti patīk šī spēle! Tas ir izaicinoši, tāpēc, ja vēlaties izaicinošu spēli, iegūstiet šo! Labākā spēle jebkad! Es jau ilgu laiku meklēju šādu spēli. Iegūstiet šo spēli TAGAD! Tas ir labākais!
Agrāk man patika šī lietotne, jo tā bija pilnīgi bez reklāmām un ērta spēlēšanai bez jebkādiem traucējumiem, taču tagad tā ir zaudējusi savu šarmu. Tam ir vissliktākais monetizācijas veids, kur 30 minūtes garas reklāmas pārtrauc spēles tempu ik pēc 5 spēlēm un pēc tam automātiski novirza uz Google Play! Tas ir nožēlojami un burtiski liek man zaudēt mieru. Kas tas ir? Citas spēļu lietotnes to nedara, un vissliktākais ir tas, ka tas viss ir saistīts ar reklāmām un mazāk par spēli. Trūkumi ir vairāk!
Nav slikti, bet bumbas ātrums ir ļoti ātrs un spēle ir tik mulsinoša, un man nepatīk spēlēt:
pārāk grūti prasa pārāk daudz prakses citādi gudrs labi
Tas ir lieliski, man tas patika, bet pēc kāda laika kļūst garlaicīgi
Ir jautri spēlēt, patīk skaistas krāsas, izaicinājumi liek jums censties darīt labāk, un dažādie ceļi un bumbas ir foršas. Tas jums visu laiku neprasīja to novērtēt. Piecas zvaigznes⭐⭐⭐⭐⭐!!!
Rush Παιχνίδια arcade xmsk