Post by nasabrelocksi on Feb 24, 2022 13:13:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Elég tisztességes autochess. Nincs igazi fizetőfal a sikerhez, mivel a magasabb játékosok karakterei az autochess levesben vannak, és megvásárolhatók. A saját fejlődésed azonban meglehetősen erősen be van zárva. Valóban széles teljesítményszint azonos költségű bajnokok között, sok teljesen pazarlás, és néhány szuper erős a játék költségeihez képest.
Ez nem az a játék amit reklámoznak..
A játék szórakoztató és addiktív, de: Folyamatos hibák és megszakítások a harcok közepén, aminek a vége megbüntetésem. Minden alkalommal, amikor a felhasználói felület különböző részein navigálok, megjelenik egy felugró ablak, amely pénzt költ, és ez bosszantó. Igen, költöttem pénzt a játékban. Jó lenne, ha nem kellene minden egyes kattintással foglalkozni vele
Remek játék az utolsó frissítésig. Be kell fejeznem egy utazást, de nem tudom. Amint elindulok, az alkalmazás összeomlik. A frissítés 2021. június elején volt, és még mindig nem tudok mást tenni, csak az utazást, és amikor megpróbálom, összeomlik.
Egy hétig játszott. Frissítés után és egy meccs közepén nyertem, a játék azt mondta, hogy rossz a kapcsolat, és körülbelül 8 órára leállt. Amikor végre visszaengedett, miután befejeztem egy meccset, megpróbáltam egy másikat kezdeni, de a játék azt mondta, hogy még az előző meccs közepén vagyok, és nem engedte, hogy újabbat kezdjek. Harmadszor is megpróbálom újra. Ezután távolítsa el, ha ismét nem sikerül.
Miért reklámozzon egy egyszerű matematikai kirakós játékot, csak azért, hogy legyen egy csata királyi dolog. nem értem. A játéknak van egy nagyon fantasztikus animációs indítója. Csodálatos lenne, ha csak ezt mutatná meg, de nem, egy teljesen más játéknak kell lennie. Ez olyan, mintha a Nintendo kiszívta volna a vadjáték lélegzetét, és úgy reklámozná, mint a szárnyas madarakat. Mi a fene?
A játék, mint a legtöbb manapság, nem az, amit hirdetnek! Ez nagyon kipipál engem! Ha olyan hirdetéseket futtat, amelyek megmutatják, mi a játék, amikor az emberek letöltik, akkor meg kell találniuk a játékot hirdetve. Amúgy sem mindenki, akárcsak én, nem marad és játszik. Ha nem a bemutatott játék, akkor ugrálok. Arról nem is beszélve, hogy a játéknak semmi értelme!
Alakul
Szia! Hogyan tudok ezzel játszani PC-n? Bluestacks és memu nem látta ezt a játékot a boltban...☹️☹️
Hamis reklám Egyetértek egy másik értékeléssel, az igazi játék szó szerint semmi olyan, mint ahogyan hirdetik, vagy akár az ikonjuk. Őrület, ahogy a Google átengedi ezt
Eleinte élveztem a játékot, de minél feljebb mész, annál inkább kiegyensúlyozatlanabbá válik. A megharcolt botok mesterséges intelligenciája exponenciálisan intelligensebb, mint az, amelyik irányítja a csapatot, és az általa kínált kiválasztási készlet szinte lehetetlenné teszi, hogy 3 csillagot szerezzen a harcba, miközben a botcsapatnak 10 körből 3-a lesz. 5 harcból 1-ben egy legendás harcba keveredhet, míg a bot minden harcban legalább 2-t vív. A mohó fejlesztők arra próbálnak rákényszeríteni, hogy $ költsön csak azért, hogy élvezze a játékot.
Csali és váltás, ez egy másik játék az oktatóprogram után. Az oktatóprogramban szereplő játékkal akartam játszani, nem ezzel a másik játékkal.
valami elképesztő
Auto Brawl Chess Strategie sdoj
Hozzáadtam egy csillagot a kiváló támogatásukért! 5 csillag, ha saját adatszinkronizálást adnak hozzá, vagy engedélyezik a Google Play integrációját azok számára, akik több eszközzel rendelkeznek, és nem támogatják a Facebookot. Emellett sok nézetet olvasok a játék véletlenszerűségéről. Személy szerint úgy érzem, ez tovább növeli a kihívást. nem kell ragaszkodnod az alacsony szintű hőseidhez, ha valami jobbat mutatnak be, megfogod. Néha szinergiát kell választanod egy erősebb hőssel a győzelemhez.
Ez egy jó játék, de ne várja el, hogy bárhová is eljuthasson anélkül, hogy fizetne néhány power-upért
Őszintén szólva ez egy nagyszerű játék egy szép harcrendszerrel, amiben biztos vagyok benne, hogy képes lennék sok órát elmerülni, kivéve az 1 problémát, ahogy azt többen is megjegyezték... A játék sajnos nem stabil. Amikor rangsorolt meccsekbe lépsz, a játék összeomlik, ami után egy automatikus forfiet-tal találod, ami lehetetlenné teszi, hogy magasabbra emelkedj a rangsorban. Ha ez a probléma valaha is megoldódik, szívesen megadom a játéknak a megérdemelt pontszámot.
Túl sok saját játékhirdetés a játékvásárláshoz. Azt sem szeretem, hogy a kiválasztott hősök mindegyike fel van oldva, körülbelül 60 hős van. Ahbe többet. Ez nem teszi lehetővé, hogy a hősök halmazának felépítésére összpontosíts. Meg kell építeni az összes hősödet, hátha ők azok, amiket kapsz a játékban. Ha több hősre tesz szert, az csökkenti a kombók készítésének esélyét. Túlságosan durva, és a játékokban a vásárlások túlságosan erősek. Kevesebb mint egy nap múlva eltávolítottam. Lehet, hogy megtartottam, ha volt PvE mód.
Csodálatos kis autós harcos. Az egyetlen probléma az, hogy folyamatosan összeomlik, annyira, hogy el kellett távolítanom. Ahogy egy másik játékos mondta, ez a klaszter varázslat miatt van. Nem is olyan régi a telefonom...Tudnátok csinálni egy kis felbontású/felbontás nélküli varázslatot?
Remek játék, de nagyon lef*gy a játékban, és újra kell jelentkeznem, és remélem, nem rúgok ki. Ettől eltekintve 5*-et adtam volna rá, de ez frusztráló, különösen akkor, ha nyerni készülök és elveszíteni az egészet, mert rámf*gy.
Az első rangsorolt meccsemen voltam, és nagyon szórakoztató volt, veszítettem néhányat, és nyertem is. Kezdtem egy sorozatot folytatni, majd hirtelen annyira lemaradt a játékom, hogy még az alkalmazásból sem tudtam kilépni, lezárni a telefonomat, és bármivel sem tudtam kilépni az alkalmazásból. Végre keményen reseteltem a telefonomat. A játék szórakoztató, de már futottam keményebb játékokat a telefonomon, és soha nem volt ilyen probléma.
Remek gyors játék ez egy nagyszerű harci sakk, a játékok gyorsak, de a gondolkodási folyamat alapvető, úgy gondolom, hogy a bajnoki szintek és az emberek által játszott rangok egyensúlya eddig az én szintemben nagyjából tökéletes szerintem. Az eseményküldetések azonban a legrosszabb csalódást okozzák, ezért a 3 csillagos az első 3 szinttől eltérő eseményeken nem tud valamennyit megszerezni a célokból valódi pénz fizetése nélkül. bármennyit is játszanék, nincs mód a továbblépésre az eseményen
Auto Brawl Chess Strategy ikj
A játék rendben van; ragadozó mikrotranzakciókkal, de rendben. Kifogásolható a google Play Áruházban használt hamis képek, amelyeknek semmi közük ehhez a játékhoz, a hirdetések, amelyek semmit sem mutatnak meg a tényleges játékmenetről, az ikon, amelynek semmi köze a játékhoz, a cég által végrehajtott eszközök átfordítása a többi játékkal, stb. Rengeteg árnyékos gyakorlat folyik a tökéletesen használható játékhoz. Miért ez az értelmetlen csalás?
Auto Brawl Chess Стратегії luth
Auto Brawl Chess কৌশল pfq
4*-et adtam erre a játékra, de most 3*-ra süllyedek, mert már 3 hete játszom, és minden nap játszom, de ez az oka annak, hogy egy újabb csillagot dobtam le, úgy tűnik, minden alkalommal, amikor beindítom a karaktereket. Úgy tűnik, ez nem változtat. 15 000 teljesítményem volt, és a teljesítménykülönbség 8 ezerrel volt a legjobb. úgy tűnik, nem tesz különbséget. vagy és iv láttam több meccsen két nap alatt iv 3-ra esett a rangsorolás miatt nem értem miért és vannak magas lvl karaktereim amik jól vannak felszerelve MIÉRT???
Imádom a játékot, visszatértem, hogy még egyszer kipróbáljam, nem tudom túllépni az oktatóprogramot, két karakter vásárlására késztet, csak egyhez ad elég érmét, segíts!
Nagyon élvezetes és rá lehet kockulni . Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Clash Royale Strateegia yzkd
Eddig nagyon élveztem ezt a játékot, $$ elköltése nélkül fejlődhetsz, és még mindig jól érezheted magad. Két problémám van: először valaki elkezdett lelassulni a játék, és éreztem, hogy a telefonom felmelegszik, amíg minden leáll. Ennek eredményeként újraindul az alkalmazás vagy a telefonom, és elveszítem a mérkőzést. Másodszor, úgy döntöttem, hogy átváltok a Facebookra, ami elölről indított, és törölte a Knight-8-hoz való fejlődésemet, és az összes karaktert is feloldottam.
Ez furcsa, nagyon furcsa. értékelést adtam. Visszamentem a játékhoz, és csak annyit kaptam, hogy "az internetkapcsolat sikertelen", de itt egy újabb értékelést írok, miután az első értékelésem eltűnt. Ez a játék egy kattintásos csali, sok túl drágának tűnő játékajánlattal (fizessen a nyerésért). E különös élmény után most 1 csillagot érdemel!
Elegem van belőle f*gYÁS! Ez a játék félelmetes volt, és még mindig az lehet, de annyira elegem van abból, hogy végre nyerek, és közvetlenül a meccs után lef*gy, majd nem adja meg a díjaimat és a pontjaimat. A meccsek közepén is elkezdett f*gyni. Ez csak az utolsó frissítés után indult el.
Amit az előnézeti képernyőképeken lát, az egyáltalán nem a tipikus játék, ez csak egy minijáték. A kattintáscsali egy bika... Lehet, hogy átnézhetem a mikrotranzakciók és a bevezető séta egyértelmű készpénzfelvételét, amivel azt hiheti, hogy a szintlépési folyamat gyorsabb és gördülékenyebb. Ez a játék egyszerűen nem nekem való.
A játék nagyszerű. Egyszer azonban egy meccs közepén lef*gy, és hiába vársz, nem oldódik ki, és ha újraindítod a játékot, téged hirdet a meccs vesztesének.
A játék nagyon szórakoztató, de kevés a tennivaló. A legjobb rész eléréséhez pedig havi 20 dollárt kell fizetnie a sakkbérletért. Az Insane mód arra késztetett, hogy minden nap játszhassak, de a hónap elején meg kell vásárolnod, vagy csak elpazaroltad a pénzed. A hátralévő idő alatt lehetetlen volt kitölteni a bérletet anélkül, hogy több pénzt költöttem volna. 15-én csatlakoztam, és talán elértem a 30. szintet - összesen 50 van -, és gyakran nyertem a max pontokért. Javaslatom: tegye mindenki számára elérhetővé az őrültet, csak módosítsa a jutalmakat.
Minden alkalommal, amikor a rangsorolásban az utolsó 2 ellenfélig jutok le, a játék lef*gy, kirúg, és amikor visszatérek, azt írja ki, hogy a meccs elhagyása veszteség, 11 győzelmi sorozatban voltam, ami zavaró, mert nem kapsz semmilyen díjat vagy úgyhogy ez időpocsékolás. Kérjük, javítsa a problémát. Ettől eltekintve a játék szórakoztató, nagy lehetőségeket rejthet magában, talán klánok klánháborúit és chat funkciót ad hozzá. Szép napot.
Jó játék, kivéve a fizetési stílust. Jobb párosításra van szükség, és ahogy egyre tovább jutsz a körökbe, nagyobb esélyed lesz a legendás karakterek megszerzésére az 5% helyett. Jobb módszerre van szüksége a karakterek szintre emelésére.
nagyon jó